Jöjjön el üzletünkbe, segítünk választani!

Outlet raktárunkban jól képzett munkatársaink készséggel segítenek az Önnek legmegfelelőbb fürdőkád vagy zuhanykabin kiválasztásában. Az Ön Elképzeléseinek megfelelően próbálnak megoldást találni, és megtalálni fürdőszobájának a legmegfelelőbbet!

Kád vagy Zuhanykabin vásárlás előtt áll?

Mindenek előtt

mielőtt az oldalunkon található bármely tetszőleges fürdőkádra vagy zuhanykabinra letenné a voksát, olvassa el, hogy a beüzemeléshez milyen követelményeknek kell, hogy megfeleljen;          

Zuhanykabin beépítés helyszíni követelményei:

A zuhanykabinok mind megfelelő esztétikai külleméhez és mind megfelelő funkcionális működésének elengedhetetlen feltétele, hogy a zuhanykabin beszerelési helye megfeleljen a következő követelményeknek: - a zuhanykabin oldalsó profiljának vagy zsanérjainak felszerelésére szolgáló falfelület legalább a zuhanykabin beépítési magasságáig függőleges legyen, a falfelület a függőlegestől ne térjen el  - a zuhanykabin oldalsó határoló falai derékszöget kell, hogy bezárjanak egymással  - amennyiben a zuhanykabin beépítése padlózatra történik, úgy a zuhanykabin alsó záró profilja kizárólag teljes szélességében és ívében vízszintes felületre építhető be  - amennyiben a zuhanykabin zuhanytálcára kerül beépítésre, úgy a zuhanytálca felső éleinek vízszintesen kell állniuk, az oldalsó határoló falra fel kell feküdniük, a zuhanytálca egyik irányban sem lejthet.  A zuhanytálcát vízszintes talajra kell beszerelni úgy, hogy az különösebb bontás nélkül kiemelhető legyen.      

A termék kifogástalan működésének biztosítása érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a beépítés az útmutató szerint történjen. A beépítés megkezdése előtt figyelmesen olvassa végig az útmutatót. A termék tömítettsége miatt különösen fontos: Ügyeljen arra, hogy a vízszintes fugákat csak kívülről tömítse.

TIPP: A zuhanykabinok vízszintes fugáit csak kívülről tömítse, azért, hogy a víz a profilokból akadálymentesen visszafolyhasson a zuhanyfülkébe.

A függőleges fugákat kívülről, és felülről lefelé megszakítás nélkül kell tömíteni. Esetlegesen fellépő szivárgás esetén figyelmesen olvassa át a tömítésre vonatkozó útmutatást.

Beépítés után 24 óra várakozási idő szükséges a felhasznált tömítő anyagszáradása miatt.      

Az Ön zuhanykabinjának és zuhanytálcájának gondozása: A zuhanykabinok tisztításához használjon kímélő, folyékony tisztítószereket, különösen ajánljuk a RADAWAY GlassCleanert, mely hatékonyan távolítja el a zsíros és szappan okozta szennyeződéseket, lerakódásokat. A tisztítás és karbantartás során ne használjon szerves hígítókat! A zuhanyzás sűrűségétől függően 4-6 havonta egyszer kell a RADAWAY Glass Protect karbantartástelvégezni.          


Hogyan válassza ki a legmegfelelőbb kádat fürdőszobájába?

A kádat nem lehet könnyen és bármikor kicserélni fürdőszobánkban. Egy új kád vásárlásakor ezért gondolkozzon előre és válasszon olyan formát, amely praktikus és kényelmes egyaránt.  

1. Mérje le a helyet, ahova szeretné beépíteni új fürdőkádját ügyelve arra is, hogy a kádtest mozgatható legyen!

2. Gondolja végig, hogy az új fürdőkádja milyen tulajdonságokkal rendelkezzen, mire szeretné majd leginkább használni. Ha gyors tisztálkodásra, akkor kisebb kádat javaslunk. Ha relaxálásra, akkor a helyhez mérten a legnagyobb, legkényelmesebb kádat javasoljuk. De ha az a cél, hogy gyermekeink játszanak a fürdőkádban, akkor egy megbízható, lekerekített “élű” kádat ajánlunk!

3. Válassza ki azt a fürdőkád modellt, aminek tetszik a formája, rendelkezik a szükséges kiegészítőkkel és megfelel az előző pontban támasztott követelményeknek.

4. Végezetül válassza ki a fürdőkád kényelmi, biztonsági kiegészítőit (kapaszkodót, fejtámlát, ülőkét, stb.)          


Előkészületek a masszázskád beüzemelése előtt

1, Fizikai kiépítés: – A fürdőszobájában a fal és padlóburkolási munkákat a szakemberek a kád környékén elvégezték. – Amennyiben sarokra helyezi a masszázskádat meggyőződött róla, hogy a sarok a kád mindkét hosszúságáig derékszöget mutat (a hegyes vagy tompaszög szigetelési problémát jelenthet a csempe és a kádtest találkozásánál). – Az Ön által megrendelt kád befér a fürdőszoba ajtaján.

Jó tanács: (A masszázskádat célszerű előlappal együtt megvásárolni, így egy esetleges meghibásodáskor könnyen hozzá lehet férni a kád gépészetéhez. Amennyiben a masszázskádat beépíti, mindenféleképpen biztosítania kell a 100%-os hozzáférést a kádhoz, egy esetleges javításnál. Amennyiben a  kád gépészete nem hozzáférhető, a bontási és helyreállítási költséget is a vásárlónak kell fizetni. A masszázskád peremére ne burkoltasson rá és a kádat ne vésesse be a falba! A kád mögött és alatt célszerű leburkolni tisztántarthatósági és egészségügyi okokból.)  

2, Elektromos kiépítés:

– Kiépítette a 30 mA kioldóáram-védőkapcsolóval (É.V. relé) védett áramkört, melyre más fogyasztó nem csatlakozik. Ez a védőkapcsoló nem kerülhet egy helységbe a fürdőkáddal.

– Biztosítva van a kádtest mögötti területen egy 3 * 1,5 mm² keresztmetszetű rézvezeték rögzített bekötésű kiállása, melynek hossza legalább 1,5 méter.

– A fürdőkád 2,4 m-es körzetében található valamennyi villamos berendezést, fémszerkezetet (vízvezetékcső, lefolyó, padlóösszefolyó fémszerkezete stb.) és a dugaszoló aljazatok védőérintkezőit helyi egyenpotenciálra hozó hálózat segítségével fémesen összekötötte.

– FIGYELEM! Az elektromos bekötésnél villásdugó használata szigorúan TILOS!        

  3, Vízvezeték kiállások:

– A masszázskádakhoz a vízkiállások megegyeznek a szabványos vízkiállással. – Biztosítva van a 40mm vagy 50mm-es átmérőjű lefolyó csatlakozás, figyelembe véve a kád lefolyó pozícióját. – Biztosítva van a fali kádtöltő csaptelep, amely a beüzemeléskor legalább hideg vizet tud szolgáltatni a próbaüzem elvégzéséhez. – Amennyiben kádperemre szerelhető csaptelepet rendelt a kádhoz, kiépítette a kádtest mögötti részen a ½"-os nyitható-zárható sarokszelep kiállásokat (hideg-meleg) az ideális helyen, figyelembe véve a csaptelep pozícióját a kádtesten, hogy az üzembe helyező szakemberek be tudják azt kötni.        

További információra van szüksége? Hívjon az 1/796-85-89 vagy +36/30/586-3349 telefonszámon, vagy írjon nekünk a bemutatoterem@metakft.hu-ra.

Hogyan tud nálunk vásárolni?

Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt a fürdőszoba outlet oldalon, hogy úgy érezze, mintha a Fürdőszoba Outlet raktáráruházunkban lenne, és válassza ki a legnagyobb pontossággal fürdőszobájának legmegfelelőbb termékét. Ha elnyerte tetszését és érdeklődik egy termék iránt, Önnek három lehetősége van. bővebben...