Fürdőszoba Outlet - Jöjjön el üzletünkbe, segítünk választani!

Jöjjön el üzletünkbe, segítünk választani!

Outlet raktárunkban jól képzett munkatársaink készséggel segítenek az Önnek legmegfelelőbb fürdőkád vagy zuhanykabin kiválasztásában. Az Ön Elképzeléseinek megfelelően próbálnak megoldást találni, és megtalálni fürdőszobájának a legmegfelelőbbet!

Kád vagy Zuhanykabin vásárlás előtt áll?

Mindenek előtt

mielőtt az oldalunkon található bármely tetszőleges fürdőkádra vagy zuhanykabinra letenné a voksát, olvassa el, hogy a beüzemeléshez milyen követelményeknek kell, hogy megfeleljen;          

Zuhanykabin beépítés helyszíni követelményei:

A zuhanykabinok mind megfelelő esztétikai külleméhez és mind megfelelő funkcionális működésének elengedhetetlen feltétele, hogy a zuhanykabin beszerelési helye megfeleljen a következő követelményeknek: - a zuhanykabin oldalsó profiljának vagy zsanérjainak felszerelésére szolgáló falfelület legalább a zuhanykabin beépítési magasságáig függőleges legyen, a falfelület a függőlegestől ne térjen el  - a zuhanykabin oldalsó határoló falai derékszöget kell, hogy bezárjanak egymással  - amennyiben a zuhanykabin beépítése padlózatra történik, úgy a zuhanykabin alsó záró profilja kizárólag teljes szélességében és ívében vízszintes felületre építhető be  - amennyiben a zuhanykabin zuhanytálcára kerül beépítésre, úgy a zuhanytálca felső éleinek vízszintesen kell állniuk, az oldalsó határoló falra fel kell feküdniük, a zuhanytálca egyik irányban sem lejthet.  A zuhanytálcát vízszintes talajra kell beszerelni úgy, hogy az különösebb bontás nélkül kiemelhető legyen.      

A termék kifogástalan működésének biztosítása érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a beépítés az útmutató szerint történjen. A beépítés megkezdése előtt figyelmesen olvassa végig az útmutatót. A termék tömítettsége miatt különösen fontos: Ügyeljen arra, hogy a vízszintes fugákat csak kívülről tömítse.

TIPP: A zuhanykabinok vízszintes fugáit csak kívülről tömítse, azért, hogy a víz a profilokból akadálymentesen visszafolyhasson a zuhanyfülkébe.

A függőleges fugákat kívülről, és felülről lefelé megszakítás nélkül kell tömíteni. Esetlegesen fellépő szivárgás esetén figyelmesen olvassa át a tömítésre vonatkozó útmutatást.

Beépítés után 24 óra várakozási idő szükséges a felhasznált tömítő anyagszáradása miatt.      

Az Ön zuhanykabinjának és zuhanytálcájának gondozása: A zuhanykabinok tisztításához használjon kímélő, folyékony tisztítószereket, különösen ajánljuk a RADAWAY GlassCleanert, mely hatékonyan távolítja el a zsíros és szappan okozta szennyeződéseket, lerakódásokat. A tisztítás és karbantartás során ne használjon szerves hígítókat! A zuhanyzás sűrűségétől függően 4-6 havonta egyszer kell a RADAWAY Glass Protect karbantartástelvégezni.          


Hogyan válassza ki a legmegfelelőbb kádat fürdőszobájába?

A kádat nem lehet könnyen és bármikor kicserélni fürdőszobánkban. Egy új kád vásárlásakor ezért gondolkozzon előre és válasszon olyan formát, amely praktikus és kényelmes egyaránt.  

1. Mérje le a helyet, ahova szeretné beépíteni új fürdőkádját ügyelve arra is, hogy a kádtest mozgatható legyen!

2. Gondolja végig, hogy az új fürdőkádja milyen tulajdonságokkal rendelkezzen, mire szeretné majd leginkább használni. Ha gyors tisztálkodásra, akkor kisebb kádat javaslunk. Ha relaxálásra, akkor a helyhez mérten a legnagyobb, legkényelmesebb kádat javasoljuk. De ha az a cél, hogy gyermekeink játszanak a fürdőkádban, akkor egy megbízható, lekerekített “élű” kádat ajánlunk!

3. Válassza ki azt a fürdőkád modellt, aminek tetszik a formája, rendelkezik a szükséges kiegészítőkkel és megfelel az előző pontban támasztott követelményeknek.

4. Végezetül válassza ki a fürdőkád kényelmi, biztonsági kiegészítőit (kapaszkodót, fejtámlát, ülőkét, stb.)          


Előkészületek a masszázskád beüzemelése előtt

1, Fizikai kiépítés: – A fürdőszobájában a fal és padlóburkolási munkákat a szakemberek a kád környékén elvégezték. – Amennyiben sarokra helyezi a masszázskádat meggyőződött róla, hogy a sarok a kád mindkét hosszúságáig derékszöget mutat (a hegyes vagy tompaszög szigetelési problémát jelenthet a csempe és a kádtest találkozásánál). – Az Ön által megrendelt kád befér a fürdőszoba ajtaján.

Jó tanács: (A masszázskádat célszerű előlappal együtt megvásárolni, így egy esetleges meghibásodáskor könnyen hozzá lehet férni a kád gépészetéhez. Amennyiben a masszázskádat beépíti, mindenféleképpen biztosítania kell a 100%-os hozzáférést a kádhoz, egy esetleges javításnál. Amennyiben a  kád gépészete nem hozzáférhető, a bontási és helyreállítási költséget is a vásárlónak kell fizetni. A masszázskád peremére ne burkoltasson rá és a kádat ne vésesse be a falba! A kád mögött és alatt célszerű leburkolni tisztántarthatósági és egészségügyi okokból.)  

2, Elektromos kiépítés:

– Kiépítette a 30 mA kioldóáram-védőkapcsolóval (É.V. relé) védett áramkört, melyre más fogyasztó nem csatlakozik. Ez a védőkapcsoló nem kerülhet egy helységbe a fürdőkáddal.

– Biztosítva van a kádtest mögötti területen egy 3 * 1,5 mm² keresztmetszetű rézvezeték rögzített bekötésű kiállása, melynek hossza legalább 1,5 méter.

– A fürdőkád 2,4 m-es körzetében található valamennyi villamos berendezést, fémszerkezetet (vízvezetékcső, lefolyó, padlóösszefolyó fémszerkezete stb.) és a dugaszoló aljazatok védőérintkezőit helyi egyenpotenciálra hozó hálózat segítségével fémesen összekötötte.

– FIGYELEM! Az elektromos bekötésnél villásdugó használata szigorúan TILOS!        

  3, Vízvezeték kiállások:

– A masszázskádakhoz a vízkiállások megegyeznek a szabványos vízkiállással. – Biztosítva van a 40mm vagy 50mm-es átmérőjű lefolyó csatlakozás, figyelembe véve a kád lefolyó pozícióját. – Biztosítva van a fali kádtöltő csaptelep, amely a beüzemeléskor legalább hideg vizet tud szolgáltatni a próbaüzem elvégzéséhez. – Amennyiben kádperemre szerelhető csaptelepet rendelt a kádhoz, kiépítette a kádtest mögötti részen a ½"-os nyitható-zárható sarokszelep kiállásokat (hideg-meleg) az ideális helyen, figyelembe véve a csaptelep pozícióját a kádtesten, hogy az üzembe helyező szakemberek be tudják azt kötni.        

További információra van szüksége? Hívjon az 1/796-85-89 vagy +36/30/586-3349 telefonszámon, vagy írjon nekünk a bemutatoterem@metakft.hu-ra.

Hogyan tud nálunk vásárolni?

Engedje meg, hogy elkalauzoljuk Önt a fürdőszoba outlet oldalon, hogy úgy érezze, mintha a Fürdőszoba Outlet raktáráruházunkban lenne, és válassza ki a legnagyobb pontossággal fürdőszobájának legmegfelelőbb termékét. Ha elnyerte tetszését és érdeklődik egy termék iránt, Önnek három lehetősége van. bővebben...